Karşıyaka Panjur Tamiri 0 533 047 29 80


Karşıyaka panjur tamir servisi telefon numarası 0 533 047 29 80

izmir panjur fiyatları

Panjur Günümüz koşullarında gerek ev gerekse işyerinin güvenliği ve dış mimariye kazandırdığı renk , görünüm sebebi ile kullanılan panjur ve kepenk kolay uygulanabilirliği kolay kullanımı ile adlandırılan yapı elemanlarıdır. Panjur mağaza ve showroom larınızda ürünlerinizi emniyetli bir şekilde teşhir etmenize yarayan güvenli koruma araçlarıdır. Karşıyaka’ da oturan tüm iş yeri bakkal, mağaza, konut,apartman gibi kullanım alanlarında kullandığınız panjurlarınızın her türlü panjur tamir bakım onarım servisi için mobil gezici servis araçlarımızdan , destek , yardım hatlarımızdan bilgi alınız. Karşıyaka’ daki Evinizde veya ofsinizdeki manuel veya otomatik panjurlarda oluşan her tür arızalar için firmamızdan servis talep edebilirsiniz. Firmamız panjur arızalarında hızlı servis ve işçilik garantili çözümler üretir.

Karşıyaka Panjur tamiri fiyatları görülen bu arızalara göre farklılıklar gösterir. Genellikle motorlu panjurlarda meydana gelen arızalanmalar, manuel panjurlara göre daha pahalı olur. Bunun nedeni, bu tip panjurların daha zor olmasıdır. Ancak firmamız sizin de cebinizi düşünerek, uygun fiyatlarla hizmetler veriyor. Dilerseniz bu fiyatlar hakkında bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Karşıyaka Panjur tamir servis hizmeti veren Firmamız, sizlere sadece panjur arıza durumlarında hizmet vermiyor, aynı zamanda periyodik panjur bakım hizmeti de sunuyor. Firmamızı hemen arayıp, periyodik panjur hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Panjur bakımının size katacağı en önemli değer, panjurların zamansız olarak arızalanmaması ve çok daha uzun ömürlü olmasıdır. İşte bu nedenlerde dolayı hemen bizi arayıp, gereken tüm bilgileri alabilir, bakım ve arıza giderme hizmetleri alabilirsiniz.

Karşıyaka Panjur Tamir Hizmetlerimiz

          Otomatik Panjur İpi Değişimi

          Panjur İpi Değişimi

            Makas Değişimi

            Menteşe Değişimi

            Kasnak ve Borusunun Değişimi

            Pilastik Değişimi

            İç Mekanizma Değişimi

    Genel Bakım ve Yağlama Takılıyorsa Giderilmesi

            Motorlu Panjur Tamiri

            Uzaktan kumandalı panjur tamiri

            El ile kumandalı panjur tamiri

            Çelik askı değişimi

            Motor değişimi

            Paletlerin değişimi

            Genel bakım ve yağlama hizmeti

İzmir Karşıyaka panjur tamir servisi olarak, garantili ve hızlı servis hizmeti sunmayı müşteri memnuniyetini kazanmış profesyonel kadromuzla panjur tamir servisi alanında hizmetinizdeyiz. Karşıyaka Panjurcu ya da panjur ustası günümüzde ihtiyaç duyulmaktadır. Panjur servis hizmetini firmamız İzmir genelinde hizmet vermekte.. Uzman kadrosu, ehil ustalarla ve konusunda bilgili olup arızalı panjurlarınız servis ekiplerimiz tarafından yapılır.

 Karşıyaka panjur firmaları arasında satış sonrası panjur tamir servis hizmetide sunan ve her zaman müşteri memnuniyetini hem fiyat politikası ve zamanında servis hizmeti ile takdir almış bulunmakdayız.

İpli Panjur arızaları ve Panjur ipi değişimi;

Eğer evinizde İpli panjur kullanıyorsanız iplere fazla asılıyorsanız bu durum panjurun içinde bulunan ipin topladığı kısımlara zarar verebilir hatta ipin kopmasının yanında ipin paletlerin toplandığı boruya sarılabilir. Bu durumda panjur ipinin değişmesi gerekli. Eğer panjur açılıp kapanmıyorsa, ya da olması gerekenden daha yavaş açılıyorsa ipte bir sorun olabilir. İp sıkışmış, incelmiş ya da kopmuş olabilir. Bu durumda yapılması gereken ipi değiştirmektir. Panjur ipini değiştirmek için dikmedeki vidaları sökmek gerekir. Yeni ip, dikmedeki yere sarılarak değişim işlemi yapılabilir.

 Motorlu Panjur Arızaları ve Tamiri;

Panjurlar Kullanıma bağlı olarak arıza vermesi pek mümkün değildir.  Motorlu panjurların oldukça kullanışlı sistemler olduklarını belirtmek gerekiyor. Ancak çeşitli durumlarda bazı sistem arızaları görülebilir. Bu arızalar kullanıcı hatalarından, yanlış montajdan ya da uzun süre kullanılan sistemlerin deformasyonundan kaynaklanabilir.

Motorlu panjur tamiri yapmadan önce arızanın neden kaynaklandığını bilmek gerekir. Bu tür panjurlarda genellikle motordan kaynaklı hatalar görülür. Kullanıcı hatalarından kaynaklı arızalar bu tür panjurlarda pek görülmez. En çok arıza görülen parça ise motordur. Motorda aşırı ısınmayı önleyen bir parça vardır. Sıcaklık yükseldiğinde bu sistem devreye girer ve panjurun açılıp kapılmasını önler. Panjur motorunu biraz dinlendirdikten sonra tekrar çalıştırın eğer çalışmıyor ise motorda hasar oluşmuştur panjur motoru değişmesi gerekebilir bu durumda panjur servisi çağımanız gerekir.

 Elektrik kesintileri ve akım değişiklikleri de motorlu panjurların bozulmasına sebep olan nedenler arasındadır. Elektrik kesintisi durumunda motor yanabilir. Aynı şekilde, kesintiden sonra birdenbire yüksek akımda elektrik geldiğinde motorun termik sistemi devreye girebilir ve panjur çalışmaz hâle gelebilir. Böyle durumlarda yeni bir motor almak gerekir. Otomatik panjurun yayı bozulmuş da olabilir. Ayrıca uzun süre kullanılan panjurlarda elektrik sirkülasyonu sebebiyle bazı sorunlar da görülebilmektedir. Otomatik panjur tamiri yaparken öncesinde panjurun güç kaynağıyla ilişkisini kesmek gerekir. Aksi takdirde elektrik çarpması gibi kazalar yaşanabilir. Yayda veya mekanizmada bir sorun varsa kullanıcı tarafından giderilebilir ancak diğer sorunlar için mutlaka bir tamirci çağırmak gerekir. Bununla birlikte açılırken ya da kapanırken çeşitli sorunlar görülüyorsa kayış sisteminde sorun olabilir. Kayışlar ne kadar kaliteli olursa olsun bir süre sonra eskimekte ve kopma gibi sorunlar görülebilmektedir. Eğer kayışlarda incelme söz konusuysa onları mutlaka yenilemek gerekir. Aksi takdirde motor çalışır durumda olsa bile panjurların açılıp kapanması uzun sürecektir.


Motorlu panjur askılıkları neden kopar veya neden yerinden çıkar.

 Kullanım hatasından kaynaklana bir durumsa bunun nedeni motorunuzu aşağıya doğru indirirken altında bir cisme takıldığı halde indirmeye çalışıyorsanız, sonuç askılıklar yerinden kopar.Sadece kullanım bağlı olarak kopmaz, montaj hatasından kaynaklı olarak da kopabilir. Montaj esnasında eğer motorlu panjur kasnak bölümü terazide ve tam ölçülerinde montaj yapılmamışsa ve takılırken kasılarak montaj edilmişse, çelik askılıklarınız kopabilir veya yerinden çıkabilir. Bu durum düzeltilmediği sürece bu arızayı devamlı olarak yaşarsınız.

 İzmir Karşıyaka Otomatik Panjur tamiri montajını işini bilen ve ehli bir usta tarafından gerçekleşmelidir. İşi profesyonel ve dikkatlice yapacağından, panjurunuzu daha uzun ömürlü ve sağlıklı kullanmanızı sağlar.

 Karşıyaka garantili panjur servisi, motorlu panjur, kumandalı panjur, otomatik panjur, butonlu motor, alüminyum panjur, alüminyum ithal panjur, Karşıyaka panjur tamir servisi, Otomatik panjur tamiri Karşıyaka, Karşıyaka otomatik panjur tamir servisi, Karşıyaka panjur tamircisi, karşıyaka panjur tamir firması, karşıyaka panjur tamir şirketi

Günümüz teknolojisi ile üretilen manuel ve otomatik panjurlar uzun ömürlüdür, sıklıkla arıza vermezler. Mevsimsel değişiklikler bağlı olarak kar, yağmur, aşırı soğuk ve uzun kullanım sonrası zamanla ufak tefek arızalar çıkarabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Buca Panjur Tamiri 0 533 047 29 80

Karabağlar Panjur Tamiri 0 533 047 29 80

Güzelbahçe Panjur Tamiri 0 533 047 29 80